Eftersøgt: Find Fido!

Tvillinghøjs Fido var forsvundet søndag eftermiddag, og vi havde meldt vores ankomst som en del af eftersøgningsholdet!

Aino, Saga, Molly og jeg drog mod Tvillinghøj i Ringsted, hvor Stine havde arrangeret et helt fantastisk nose workarrangement bestående af en masse forskellige stationer eller poster, hvor både hunde og førere blev sat på arbejde, så vi kunne få bragt Fido hjem i sikkerhed.

Vi arbejdede sammen i hold, og Aino og jeg havde meldt os sammen med Saga og Molly. Stine introducerede formen og konceptet: Fido, der var badet i lavendelshampoo, inden han løb hjemmefra, havde heldigvis efterladt sig en del spor, som vi skulle finde og til sidst stykke sammen til en kode, der kunne få Fido hjem, hvis den var rigtig.
Vi var igennem køretøjssøj, beholdersøg i form af seler, legetøj, halsbånd, liner, træningsudstyr, bøger og meget andet sjovt.


Foto; Stine Lerche-Vestergaard


Derudover blev førerne sat på arbejde ved selv at skulle dufte sig frem til hhv blanke, lavendel-, eukalyptus- og anissmittede vatpindedutter, og under vedledning skulle den ene af os, med lukkede øjne, tegne en tegning af Fido - jeg kan godt afsløre, at Aino og jeg ikke vandt!


Menneskesnuderne sættes på prøve

Foto: Stine Lerche-vestergaard


Det lykkedes os heldigvis at få Fido hjem i første forsøg, og jeg er næsten flov over at sige det, men ihhhh.... jeg glæder mig til næste gang, Fido stikker af!


Vi fandt Fido, og Saga holder godt fast på ham, så han ikke stikker af igen!


Kommentarer

Populære opslag